O luna de distractie de la BluParty. Testată de Vlad si Radu (P)

cadou bluparty
Cine este BluParty:
O firma de petreceri aniversare pentru copii. Cea mai tare! Părinții au de ales dintr-o listă de peste 60 de animatori și personaje pentru copii aduși la viața de o echipă de actori profesioniști. Cele mai cerute personaje sunt Prințesa Elsa și sora sa Anna din filmul de animație Frozen, dar și super eroii: Spider Man, Batman, Super Man, Darth Vader, Iron Man și Țestoasele Ninja.

Ce face BluParty: Ofera cel mai tare (cum altfel?!) pachet promoțional fiecarui copil care își sărbătorește ziua cu echipa BluParty, bineinteles.

Perioada promoției BluParty “O luna de distractie”: 16 martie -31 mai. Așa că grabiți-va!

In ce consta promoția BluParty: Dacă achiziționezi pana pe 31 mai un pachet de animatie pentru copilul tau in valoare de minim 179 lei (include o oră de jocuri, modelare de baloane și face painting cu un animator), primesti cadouri in valoare de 700 de lei de la diversi parteneri (Baby Spa, Golf Planet, Grand Play Baneasa, Gymboland AFI Mall si Promenada, Ikedoo, Kaigo si Smart Play). Pentru mai multe detalii intrati AICI.

Cu ce te alegi depe urma BluParty: Pai, inafara de cea mai tare (dupa cum ziceam) petrecere aniversara, cu o gramada de intrari gratuite la locuri de joaca, o invitatie la mini golf, o lectie de inot, un tuns, o manichiura si un atelier de weekend, o lectie demonstrativa de educatie experimentala si o ora de joaca cu lego.

Cand te poti distra in cadrul promotiei BluParty: Accesul la activități este gratuit timp de o lună după aniversarea sărbătoritului și este oferit la toate evenimentele care includ unul din programele de animație BluParty.

Experiența noastra cu “luna de distractie”: Va spun sincer, ca dupa o iarna petrecuta in casa, cu doi copii mai tot timpul bolnavi, distractiile din cadrul promotiei BluParty au venit ca o gura de aer proaspat. I-am dus pe baieti peste tot si tot n-am apucat sa consumam intr-o luna toate voucherele, ca, deh, zilele libere au fost cam putine pentru noi in ultima perioada.

Concluzie: Dacă tot va sărbătoriți copilul in aceasta perioada, acasă sau în oraș, eu cred ca merită să daTi 179 de lei pe un animator care pictează pe fata, modeleaza baloane si va distreaza timp de o ora copiii si apoi sa va plimbati copilul prin tot orasul la diverse activitati si locuri de joaca pe care altfel ati fi platit 700 de lei. Chiar va fi o aniversare de neuitat pentru cel mic, mai ales ca nu se va distra doar o zi, ci o luna intreaga.

 P.S. Despre locurile vizitate va povestesc in detaliu in urmatoarele posturi.

About Alina