De Craciun vine barza, nu Mosul :)

In cazul in care n-ati aflat inca de la televizor, Vlad va fi nevoit, dupa ce ne dam noi duhul, sa imparta averea cu cineva. Inca nu stim cu cine (adica sex sau nume), dar ne bucuram enorm! Sper sa aiba aceeasi reactie si Vlad. Cu siguranta nu in primii ani, caci tot aud de cazuri de gelozie intre frati, insa macar dupa ce incepe scoala, cand va avea pe cine sa dea vina ca n-a tras apa la WC, ca a imprastiat gunoiul prin casa sau ca a agatat mileul in usa.

Noul membru al familiei Alexandru se va naste la sfarsitul lui 2012. Sau poate la inceputul lui 2013?! Tot ce se poate, avand in vedere ca si Vlad s-a lasat asteptat o saptamana in plus. Cica baietii sunt mai lenesi, ies mai tarziu. Nu ma mira. Termenul estimat de ecograf este 24-25 decembrie, asa ca anul acesta sarbatorim Craciunul in 4! Sau macar Revelionul :).

Ce sa fie, ce sa fie? Pai noi zicem ca fata, sa fie pereche, dar parca ma vad cu un alt domnisor in brate. Ca-n neamul sotului sunt numai baieti, nici tipenie de fata, iar rubedeniile mele numara doar 2 verisoare si 8 verisori. Ma refer la cei primari! Ca sa nu mai zic ca eu am frate! Deci traiasca cromozomii XY! Nu de alta, dar poate sa poarte aceleasi haine :). De banii economisiti plecam in vacanta! Iar din banii economisiti de pe urma cosmeticelor, bijuteriilor si sedintelor de solar ne mutam in Caraibe la pensie.

Avem deja si cateva nume in cap, insa mai rumegam la ele. Lui Vlad i-am ales numele cand implinisem 5 luni de sarcina. Vorba vine, i-am ales… L-a visat Giova noaptea, m-a zgaltait, mi l-a comunicat si asta a fost. Eh, si mie mi-a placut, de ce sa mint?! Iar al doilea nume, Ioan, l-a ales soacra. Ca asa e traditia in familia ei, ca primul nascut baiat sa fie Ioan. Bine ca n-a zis Gheorghe! Asa ca ma gandesc serios sa pun piciorul in prag si sa aleg numele copilului. Bineinteles, tot cu soacra. Soacra sotului :).

 

About Alina