BeautyPlay, unde mami se relaxeaza, iar copiii se distreaza (P)

2014-09-02 12.18.13
Zilele trecute am acceptat invitatia celor de la BeautyPlay (salon de infrumusetare, loc de joaca si frizerie pentru copii) sa le trec pragul si sa le testez serviciile. Numai bine a cazut toata treaba asta, caci Vlad incepe gradinita si avea nevoie de o freza noua (mai ales dupa ce m-am jucat eu putin cu foarfeca in bretonul lui acum vreo 2 saptamani), Radu incepuse sa fie iarasi confundat cu o fetita din cauza pletelor, iar eu planuiam sa fac o magie sa-mi mai sterg din oboseala acumulata pe fata in cei aproape 4 ani de nesomn. Adica sa arat si eu din nou a om, nu a zombie. Mai ales ca din noiembrie ma reintorc in campul muncii si as vrea sa ma mai recunoasca cat de cat colegii. Sau macar sefii…

Asa ca ne-am programat la una bucata tratament facial pentru me, myself and I si doua bucati tunsori pentru pitici, de-alea in masinute smechere, in timp ce butoneaza o jucarie sau se uita la un LCD setat pe un fluviu de desene animate. Totul ca sa tina copchiii ocupati si sa nu bage de seama ca un om pe care nu l-au mai vazut niciodata agita o foarfeca la nivelul capului lor. Din fericire, atat Vlad, cat si Radu au stat incredibil de linistiti la locurile lor si au lasat-o pe doamna frizerita sa-si faca treaba. Si cam asta a iesit (gelul inclus) :)

2014-09-02 12.23.56
2014-09-02 12.42.47
Gradul lor de cumintenie a fost direct proportional cele 90 de minute petrecute la locul de joaca, timp in care eu m-am rasfatat la un tratament facial. Chiar si eu m-am minunat de cat de linistiti au stat in compania unor straini. Ba chiar, in timp ce-mi savuram masca hidratanta cu struguri si mi se facea masaj la maini, un etaj mai sus, il auzeam pe Vlad cantand. In rest, liniste si pace. Exact ce-mi trebuia!

Nu sunt eu prea umblata prin saloanele de infrumusetare, insa va pot spune ca macar odata pe luna fiecare mamica ar trebui sa le frecventeze. Un masaj, un tratament facial, o manichiura…. ceva, ceva se gaseste sa te relaxeze, sa te infrumuseteze si sa-ti ridice moralul. “Nu e timp, nu sunt bani, n-am cu cine sa las copiii” sunt cele mai frecvente motive de a nu face asta. Intr-adevar, trebuie sa-ti aloci un mic buget pentru asta, de la 50 de lei in sus, insa celelalte doua pretexte nu mai exista la BeautyPlay. Timpul este gestionat cum nu se poate mai bine, caci este unul investit atat in tine, cat si in copiii (in acelasi timp), iar personalul de la locul de joaca si de la frizerie este cum nu se poate mai prietenos cu cei mici.

2014-09-02 12.20.03
Deci, ce ofera BeautyPlay? Pentru adulti:

-slabire si remodelare corporala;

-coafor;

-cosmetica;

-masaj;

-manichiura-pedichiura;

-tratamente faciale si corporale.

Pentru copii:

-loc de joaca;

-frizerie;

-loc pentru petreceri;

-articole pentru copii.

Asa ca intrati pe site pentru mai multe informatii legate de preturi, program si contact. Noua ne-a placut la ei si mai dam o tura saptamana viitoare pentru alte doua frizuri, de aceasta data ale adultilor.

2014-09-02 12.20.47

About Alina