Atelier de dezvoltare personala, in limba engleza, pentru copii intre 4 si 9 ani

poza flori

O buna prietena, de meserie pedagog, pe numele ei Florentina Ciuperca (povestea impresionanata anasterii baietelului ei, in ciuda problemelor sale de sanatate o gasiti aici), a dezvoltat un modul foarte interesant de dezvoltare personala pentru copii intre 4 si 9 ani, in cadrul Asociatiei Growth. Vi-l recomand din suflet, pentru ca Flori este o persoana extraordinara, care-si face meseria cu pasiune, care are mult drag de copii si care e mereu cu zambetul pe buze. Detalii despre acest proiect aveti mai jos:

Modulul “All about me” (Totul despre mine) oferă copiilor posibilitatea de a răspunde la o întrebare esențiala pentru evoluția lor “Who am I?”(Cine sunt eu?). A fi capabil sa iți descoperi individualitatea și a putea sa îmbrățișezi diferențele dintre tine și cei din jur, reprezinta cheia unei tranziții line și echilibrate de la copilărie la viata adulta.

Modulul invita copiii cu capacitați minime de scris-citit sa se descopere pe sine, acumulând în același timp cunoștințe și aptitudini utile. Modulul este în limba engleza și se pliază pe nivelul de limba al copiilor, asigurând îmbogățirea vocabularului și a capacității de exprimare în limba lui Shakespeare.

Modulul se compune din 6 sesiuni, cu durata de 60 minute, după cum urmează :

 1. Who am I?
 2. Body parts 1
 3. Body parts 2
 4. Teeth, food and healthy living
 5. The 5 senses
 6. Feelings

Ne propunem sa:

 • Incurajam copiii sa se gândească la propria persoana, sa învețe din experiență și sa își observe calitățile
 • Sa le dezvoltam capacitățile de a vorbi despre propria persoana
 • Sa ii ajutam sa identifice ce este unic la alți copii
 • Sa incurajam construirea unei atitudini pozitive către un stil de viata sănătos
 • Sa ii îndrumăm spre perceperea și exprimarea sentimentelor și nevoilor

Activitățile implicate sunt variate și interdisciplinare : construirea de cărți unicat, jocuri de mișcare, prezentări pentru copii, jocuri senzoriale, experimente, jocuri de rol și activități practice. Copii vor rămâne cu un bagaj de cunoștințe impresionant, cu un vocabular bogat în limba engleza și cu multe amintiri plăcute.

Atelierul este susținut de Florentina Ciuperca, profesor și pedagog, la sediul Asociației Growth. Preț: 50 lei/ședință.

Program: miercuri de la 10.00 -11.00 pentru copii de 4-6 ani și vineri de la 10.00 – 11.00 pentru copii de 7 – 9 ani.

Înscrieri la office@growth.ro sau la telefon 0721.76.16.76.   La cerere cursul se poate organiza într-o alta zi sau ora. Sediul Asociatiei Growth este pe Str. Serg. Ion Pironasu, nr 30, Sector 2, București (foarte aproape de Str. Vatra Luminoasa)

 

About Alina